![]() |
![]() | ![]() |
kodyaziyorum.com Email Adresleri |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 4> |
| Yazar | ||
admin
Yönetici
www.kodyaziyorum.com Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2003 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 158 |
Alıntı Cevapla
Konu: kodyaziyorum.com Email AdresleriGönderim Zamanı: 05/Aralyk/2006 Saat 01:24 |
|
|
Tüm yazylymcy arkada?lara merhaba. www.kodyaziyorum.com dan yeni bir hizmet daha. Google teknolojisi ile 6GB kapasiteli @kodyaziyorum.com uzantyly email hesaplary veriyoruz.. Programcy oldu?unuzu herkese gösterin. isminiz@kodyaziyorum.com emaillerinden almak isteyen üyelerimizin;
Ady : Ali Soyady : Veli E-Mail : aliveli@kodyaziyorum.com ?eklinde buraya yazmasy yeterlidir. ?ifrenizi özelden mesaj olarak ataca?ym.?ifrenizi sonra siz de?i?tirebilirsiniz.
Hepimize hayyrly olsun.. Düzenleyen karan - 08/Ocak/2008 Saat 13:21 |
||
|
Kod Yazyyorum O Halde Varym..
|
||
![]() |
||
khalsa
Moderatör
Saygy Dolu Bir Dünya Yçin Kayıt Tarihi: 09/Aralyk/2005 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 484 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Aralyk/2006 Saat 01:33 |
|
|
Hayirli Olsun. |
||
|
IBRAHIM BALIÇ
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
www.kodyaziyorum.com Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2003 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 158 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Aralyk/2006 Saat 02:09 |
|
|
email hesaplarynyz açyldy arkada?lar ?ifre bilgilerinizi özel mesaj olarak yolladym.iyi günlerde kullanyn..birde spam filtresi gerçekten muhte?em.. |
||
|
|
||
![]() |
||
ibrahimersoy
Moderatör
Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 320 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Aralyk/2006 Saat 02:16 |
|
|
msn de kullanylamyyor sanyrym. |
||
|
BU YMZAYA ERY?YM ENGELLENMY?TYR
Ankara 1.Sulh Ceza Mahkemesi,16.07.2008 tarih ve 2008/402 nolu karary gere?i bu imzaya eri?im TELEKOMÜNYKASYON YLETY?YM BA?KANLI?Inca engellenmi?tir |
||
![]() |
||
khalsa
Moderatör
Saygy Dolu Bir Dünya Yçin Kayıt Tarihi: 09/Aralyk/2005 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 484 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Aralyk/2006 Saat 02:47 |
|
|
msn için öncelikle passport'a kayit olmaniz gereklidir. bunun icin;
https://accountservices.passport.net/reg.srf?sl=1&vv=450&lc=1033 adresinden kayit olup, gelen do?rulama mesajini yanitlamaniz gerekir.daha sonra kullanima devam edebilirsiniz. kolay gelsin. |
||
|
IBRAHIM BALIÇ
|
||
![]() |
||
justorcun
Acemi Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2006 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Aralyk/2006 Saat 03:00 |
|
|
çok güzel bir uygulama.. olarak alabilirsem tam süper olacak :) Düzenleyen karan - 07/Haziran/2007 Saat 08:27 |
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Aralyk/2006 Saat 23:39 |
|
|
baytuna isim ve soyisim verirseniz hesabynyzy açyyorum..iyi çaly?malar..mesaj synyry yoktur arkada?lar |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Aralyk/2006 Saat 01:10 |
|
|
merve8787 AD ,SOYAD bilgilerinizi verirseniz hesaby açaca?ym. |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Aralyk/2006 Saat 05:43 |
|
|
onurkuru hesabynyz açylmy?tyr..iyi günlerde kullanynyz.. |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11/Aralyk/2006 Saat 05:48 |
|
|
Merve ve Serdar e-mail hesaplarynyz açylmy?tyr hayyrly olsun.. |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11/Aralyk/2006 Saat 23:34 |
|
|
Yavuz e-mail hesabynyz açylmy?tyr..hayyrly olsun.. |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14/Aralyk/2006 Saat 14:07 |
|
|
cecehan hesabyn açylmy?tyr hayyrly olsun |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15/Aralyk/2006 Saat 07:55 |
|
|
Gökhan Bey hesabynyzy açtym hayyrly olsun. E-mail Okumayyn demi?siniz bende gülüyorum :) :) . Sizce Google Teknolojisinde böyle bir?ey mümkün olurmu ;) |
||
|
|
||
![]() |
||
RamTruck
Uzman Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 27/Mayys/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16/Aralyk/2006 Saat 04:08 |
|
|
Vallaha admin karde? bu servis ilk açyldy?ynda almy?tym kendi ?irketime.Teknik servisde bir iki hayta vardy.Onlaryn maillerini çok rahat okuyabiliyordum(Biraz tehlikeli adamlardy da..).Çaly?ma manty?y "postacy "scriptini incelemi?sen ayny onun gibi gelen kutusunun altynda herbir mailinde gelen kutusu açylyyor ve oradan bakyyordun.Tabi ?imdi yok böyle .Epey bir de?i?iklik yapylmy?.Ozaman kendi logonuda ekliyemiyordun.Ama ?imdi kendi logonu gmail logosuyla de?i?tirebiliyorsun. Zaten ?aka yapmy?tym ":)" ifadesini kullandy?ymy gözden kaçyrmy?synyz galiba.
|
||
|
#### FREAMWORK ?ART MI? ####
&&&&HEX&&& R A C K S O L I D C O D E |
||
![]() |
||
annibal1
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 22/Aralyk/2006 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Aralyk/2006 Saat 10:43 |
|
|
ad soyad = Engin Lerde ben de bir mail alabilir miyim admin bey?
tesekkurler iyi calismalar
|
||
|
annibal1
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23/Aralyk/2006 Saat 02:10 |
|
|
Engin ve Salih e-posta hesablarynyz açylmy?tyr..bilgilerinizi özel mesaj olarak gönderdim..hayyrly olsun Düzenleyen karan - 25/Aralyk/2006 Saat 03:34 |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29/Aralyk/2006 Saat 01:07 |
|
|
Nil Hanym hesabynyz açylmy?tyr.Bilgilerinizi özel mesaj olarak yolladym.iyi çaly?malar. |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04/Ocak/2007 Saat 11:48 |
|
|
Osman Gazi email hesabynyz açylmy?tyr..?ifre bilgileriniz özel mesaj olarak yolladym..hayyrly olsun. |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Ocak/2007 Saat 13:09 |
|
|
arkada?lar e-posta hesaplarynyz açylmy?tyr.Bilgileri özel mesaj olarak gönderdim.iyi çaly?malar |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16/Ocak/2007 Saat 00:15 |
|
|
Fuat eposta hesabyn açylmy?tyr gerekli bilgileri özel mesaj olarak gönderdim.Hayyrly olsun |
||
|
|
||
![]() |
||
alize
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 27/Mayys/2006 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30/Ocak/2007 Saat 13:09 |
|
|
Selamlar Bu hesaplaryn yeni olmasyna ragmen mail adresi toplayycylary i?e coktan baslamyslar bile.
ilk spam mailimi bugun aldym. ve sildigimde su mesaj cykty .
|
||
|
Unleash your spirit of adventure
|
||
![]() |
||
ahmet007
Süper Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 05/Aralyk/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 415 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01/?ubat/2007 Saat 00:14 |
|
|
kodyaziyorum.com emailleri google alt yapysyny kullandy?y için spam olarak sykynty olmuyor yani googlenin spam filtresi süper çaly?yyor.spam mail gelmesinin nedeni özelliklerinizde msn adresi olarak kodyaziyorum.com uzantyly adresini yazmy?synyz ondan olabilir.Birde forumda mail hesabyny isterken maili yazdyysanyz spam robotlary mailini yakalamy?tyr |
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26/?ubat/2007 Saat 16:28 |
|
|
Hakky eposta hesabynyz açylmy?tyr.geçici ?ifreniz özel mesaj olarak yolladym.iyi çaly?malar |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Mart/2007 Saat 15:52 |
|
|
Karagusi ve NorvecliMusa hesaplary açabilmem için lütfen Ad Soyad bilgilerinide veriniz iyi çaly?malar. |
||
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30/Mart/2007 Saat 09:20 |
|
|
|
||
![]() |
||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Nisan/2007 Saat 00:07 |
|
|
ultrASB , Kadir ve Fikri Eposta hesaplarynyz açylmy?tyr.Geçici ?ifreleriniz özel mesaj olarak gönderilmi?tir.Sitenin en altynda bulunan Kodyaziyorum E-Mail resmine tyklayarak eposta hesabynyza oturum açabilirsiniz. |
||
|
|
||
![]() |
||
karan
Moderatör
Hasta Cimbomlu Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1402 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Nisan/2007 Saat 17:13 |
|
|
Mirsaid epostalaryn açylmasy için ad soyad ve almak istedi?in eposta adresini yazmalysyn.e?er ismini forumda vermek istemiyorsan admine özel mesaj atabilirsin. |
||
|
kodyaziyorum.com
|
||
![]() |
||
karan
Moderatör
Hasta Cimbomlu Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1402 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29/Mayys/2007 Saat 08:33 |
|
|
Cemusa eposta hesabynyn açylabilmesi için ad soyad bilgilerini vermen gerekmektedir. Nurettin,Ömer ve Hayrullah sizin eposta hesaplarynyzy açtym ve geçici ?ifrelerinizi özel mesaj olarak gönderdim.Oturum açaca?ynyz zaman ?ifrenizi de?i?tirebilirsiniz. |
||
|
kodyaziyorum.com
|
||
![]() |
||
cetincenk
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19/Haziran/2007 Saat 20:46 |
|
![]() |
||
emreock
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 09/Temmuz/2007 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Temmuz/2007 Saat 03:34 |
|
|
slm arkada?ym.bende e-mail alabilirmiyim. emre
mortalerror@
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 4> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |

| Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu |