![]() |
![]() | ![]() |
Access Ba?lanty Problemi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
serfirsoft
Kıdemli Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Alıntı Cevapla
Konu: Access Ba?lanty ProblemiGönderim Zamanı: 20/Temmuz/2006 Saat 13:44 |
|
Merhaba Arkada?lar Ben Access Veritabanyndaki Bilgileri Vb.Netde kullanmak Ystiyorum.OleDBADAPTER Nesnesiyle ba?lanty yaptym fakat.Örne?in Textboxa ba?lyyamyyorum kayytlary..veya herhangi bir dbgridi |
|
![]() |
|
ibrahimersoy
Moderatör
Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 320 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2006 Saat 14:48 |
|
selam... textboxy seç sonra properties penceresinden databindings e gel oradan text e gel açylan kutuya tykla yeni bir datasource tanymla,istedi?in bir database i ve tablolaryny seç sonra tekrar databindings-text e gel orada bindingsource ile tanymlanan tablonun içinden veri satyryny seç sonra programy çaly?tyr verini textbox ta göreceksin tabi bu ilk veriyi gösterece?i için biraz basit kalyyor onu currency manager tanymlayarak veri satyrlary arasynda dola?abilirsin örnek verecek olursam Imports system.data bu kodu örnek olsun diye verdim sadece currencymanager tanymlamasyna dikkat et Not:Kod u eksik verdim dolayysyyla çaly?mayacaktyr.(çünkü 500 satyrlyk kod veritabanynda yer i?gal etmesin diye yazmak istemedim gerisini. ;) ) Kolay Gelsin
|
|
|
BU YMZAYA ERY?YM ENGELLENMY?TYR
Ankara 1.Sulh Ceza Mahkemesi,16.07.2008 tarih ve 2008/402 nolu karary gere?i bu imzaya eri?im TELEKOMÜNYKASYON YLETY?YM BA?KANLI?Inca engellenmi?tir |
|
![]() |
|
serfirsoft
Kıdemli Yazılımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2006 Saat 15:02 |
|
Çok Saol Ama Ben Mesela vb6 da bir dao koyuyordum daha sonra onun ba?lantysyny yapyyordum.Textboxunda data source sinden daoyu seçiyordum ve oylay bitiyordu.Bunun Gibi Kolay Bir Yolu Yokmu..Veya Sen Bana Yukarydaki Örne?i serfir_yazilim@hotmail.com adresine gönderirsen çok sevinirim.ÇOK TE?EKKÜRLER |
|
![]() |
|
serfirsoft
Kıdemli Yazılımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Temmuz/2006 Saat 02:37 |
|
Yokmu Arkada?lar Bir Yolu |
|
![]() |
|
ibrahimersoy
Moderatör
Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 320 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2006 Saat 03:59 |
|
maalesef gönderme olasyly?ym %0.Kurumsal bir proje oldu?undan dolayy kodlary açarsam e?er size eski çaly?ty?ym ?irketle mahkemelik olurum.ama yukaryda verdi?im örne?e bakarsan bir fikir sahibi olabilirsin
|
|
|
BU YMZAYA ERY?YM ENGELLENMY?TYR
Ankara 1.Sulh Ceza Mahkemesi,16.07.2008 tarih ve 2008/402 nolu karary gere?i bu imzaya eri?im TELEKOMÜNYKASYON YLETY?YM BA?KANLI?Inca engellenmi?tir |
|
![]() |
|
serfirsoft
Kıdemli Yazılımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2006 Saat 05:23 |
|
Çok Sa?ol YbrahimErsoy Ben Sorunu Hallettim Zaten Yeni Bir Topic Açycam Access Ba?lantysyny Göstermek Amacyyla..TE?EKKÜLER.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |

| Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu |