![]() |
![]() | ![]() |
Ne mühendisi :) çok komik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ahmet007
Süper Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 05/Aralyk/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 415 |
Alıntı Cevapla
Konu: Ne mühendisi :) çok komikGönderim Zamanı: 02/Mart/2006 Saat 23:38 |
|
Ne mühendisisin? - Endüstri mühendisi - Ne endüstrisi? ...... - Bilgisayar mühendisli?ini kazandy?yna göre çok zeki olmalysyn. - Yok ya o kadar de?il. - Salak mysyn yani? ..... - Emre aslanym sen makine mühendisiydin di mi? - Evet Mahmut Amca. - Vallahi tebrik ederim seni.. Ya bu arada bizim ?ofben bozuldu, müsait oldu?un bi zaman diyodum. ..... - Yavrum in?aat mühendisi mi olacaksyn sen? - Evet teyzecim. - Ayy! canym benim peki i? mi? bulabilecek misin çykynca, master yapacak mysyn? Master yapmadan da bir anlamy yok artyk. Mühendis kaynyyor ortalyk. - Sa?ol ya. Bunlary hatyrlattyn ya huzura kavu?tum ?imdi. Bozmasaydyn ya ?u güzel ortamy, daha iyi olmaz myydy? ..... - Bölüm ne? - Makine mühendisli?i. - Kaç tane kyz var sizde? ........ - Ne çykacan mezun olunca? - Gemi in?aat mühendisi. - Haa!, kaptan falan yani. - Yok a?çy olacaz! ...... - Mesle?in ne evladym? - Kimya mühendisiyim amca. - Sabun, ?ampuan falan... - Yok amca öyle de?il; daha bi zor. ...... - Abi senin bölüm bilgisayardy di mi? - Evet? - Yaa, 6 haneli icq numarasy nasyl alyyoruz? Ö?retmi?lerdir size.... - Tabi tabi. Okulda ders var ICQ101 diye ama ö?retmediler, bilmiyorum. ...... Arkeoloji bölümünde okuyan birinden, bilgisayar mühendisli?inde okuyan birine yöneltilmi? soru: - Abi sen bilgisayar mühendisli?inde okuyordun di mi? - Evet. - Size hackerlyk yapmayy ö?retiyorlar my, böyle bir ders var my? - Sizde tarihi eser kaçakçyly?y diye bir ders var my? ..... - Abi nerde okuyordun sen? - Makine mühendisli?i - 4 yyllyk my? ...... - Ne mühendisisin? - Bilgisayar. - Bu bilgisayarlar nasyl çaly?yyorlar kuzum? - Yçlerinde elektronik devreler var, ikili manty?a göre... - ??! - Bo?ver, sen tak fi?i çaly?yr onlar.. ...... - Ne mühendisisin? - Bilgisayar. - Yav bizim o?lana ?öyle iyi bi?ey, oyunlu falan, toplasak kaça çykar? ..... - Ne i? yaparsyn sen? - Haberle?me mühendisi - Yav bu nokialarda radaryn yeri tespit ediliyo mu. Nasyl oluyo o? - Benim bu telefona nerden müzik yüklenir? - Sen ?imdi telefon falan yapabiliyon mu? Bana da yap. - Bu uydu kanallar ?ifresiz falan nasyl izleniyo onun bi aleti varmys, var my sende. ..... - Senin okudu?un bölüm ne yi?enim? - Genetik mühendisli?i diyorlar teyzecim. - Vah vah typ fakültesi tutturamadyn my yavrum, böyle genetik mühendisi olucan? - Kandan cerahatten pek ho?lanmam da. ..... - Hymm! yazylym mühendisli?i nasyl oluyor o? - Bilgisayar yazylymy üzerine. - Yazy my yazyyorsun yani bilgisayarda? - Evet yazy yazyyorum bilgisayarda. (la havle) ..... - Ahmet makina mühendisli?i zor muydu? - Tabi o?lum. Termo, mukavemet, aky?kanlar.. Bunlary geçene kadar saçym a?ardy. - Helal olsun valla. Ya, benim evdeki muslu?a bi bakiversen lan, damlatyyo kaç gündür.. O da aky?kan sonuçta. He ne dersin? -Allah belany vermesin derim, ba?ka bi?ey demem. ..... - Sen ?imdi ne okuyodun? - Bilgisayar mühendisli?i - Evladym bo?una okuyosunuz siz, simdi çocuklaryn hepsi bilgisayar kurdu, bizim o?lan bütün gün internet kafede. -Tabii amca, anlyyorum.. ...... Y?çilerin i?e yeni girmi? makine mühendisi hakkyndaki yorumlary: -Bak mesela ?u yeni giren mühendis var ya.. - Hee. - CNC nin 'S' sinden bile anlamyyo.. - CNC de 'S' var my ki lan? - Neyse i?te anlamyyooo.. ...... - Ne okuyorsun sen? - Peyzaj mimarly?y. - Ne yapar o? - Do?al çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini kar?ylamak için incelemeler ve planlar yapar. Kentlerdeki parklaryn, bahçelerin, tarym alanlarynyn ve yollaryn.... - Ha! Yani bahçyvan olucan! - !!!!!!!!!!! ...... Bu da bir kameramana her yerde sorulan soru: - Hangi kanal abi? - Kanal ... - Yayynlanyr my? - Önce bir çekelim hele. - Saat kaçta yayynlanyr? - Bazen yayynlamayabiliyorlar da.. - Niye çekiyorsun ki o zaman ... ...... Vatanda?, sokakta geli?en bir olayy takip eden gazeteciye soruyor: - Bir olay my var abi? - Ö?renmeye çaly?yyorum.. - Abi beni de çeksene. - Neden? - Arkada?lar gazetede görsünler. Düzenleyen ahmet007 - 02/Mart/2006 Saat 23:39 |
|
![]() |
|
khalsa
Moderatör
Saygy Dolu Bir Dünya Yçin Kayıt Tarihi: 09/Aralyk/2005 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 487 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04/Mart/2006 Saat 06:42 |
|
Ellerine Sa?lykya Çok Güzel Ve Eminim Bir Ço?u Ya?anmy? ?eyler :) |
|
![]() |
|
karan
Moderatör
Hasta Cimbomlu Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1402 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04/Mart/2006 Saat 13:20 |
|
Arkeoloji bölümünde okuyan birinden, bilgisayar mühendisli?inde okuyan birine yöneltilmi? soru: olay bu i?te |
|
|
kodyaziyorum.com
|
|
![]() |
|
ahmet007
Süper Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 05/Aralyk/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 415 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Ocak/2007 Saat 06:10 |
|
- Ne i? yaparsyn sen? - Haberle?me mühendisi - Yav bu nokialarda radaryn yeri tespit ediliyo mu. Nasyl oluyo o? - Benim bu telefona nerden müzik yüklenir? - Sen ?imdi telefon falan yapabiliyon mu? Bana da yap. - Bu uydu kanallar ?ifresiz falan nasyl izleniyo onun bi aleti varmys, var my sende. olay bu bence :):):):)
|
|
![]() |
|
Jenna
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 09/Mart/2010 Konum: Ba?kent Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Mart/2010 Saat 21:31 |
|
- Hymm! yazylym mühendisli?i nasyl oluyor o? - Bilgisayar yazylymy üzerine. - Yazy my yazyyorsun yani bilgisayarda? - Evet yazy yazyyorum bilgisayarda. (la havle) Birçok ki?inin böyle dü?ündü?üne eminim, ne yazyk ki...:)
Te?ekkürler, çok güzelmi? =))
|
|
![]() |
|
Ahmetozger
Uzman Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 08/Aralyk/2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10/Mart/2010 Saat 00:11 |
|
La havle ,La havle .:)))) |
|
|
Bilgi Payla?tykça Büyür. . .
|
|
![]() |
|
alptekin
Acemi Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10/Mart/2010 Saat 02:01 |
|
Yki eski lise arkada?y yyllar sonra kar?yla?yrlar: bm = bilg. müh. il = isimsiz liseli :D bm - Liseden sonra evlenmi?sin tebrik ederim. il - saol sende bilgisayarCI olmu?sun bm - öylede söylenebilir il - karde? bu bilgisayarlar zaten hazyr gelmiyormu siz ona ne yapyyorsunuz ki bm - biz program yazyyoruz :D il - iyide zaten programlar içinde programlar hazyr geliyor. açynca iksPE profesor yazyyor :P bm [içinden belli ki yakynlarda pc almy? :D, iyiki doçent yazmyyor :D] bm - biz daha çok özel yazylymlar yazyyoruz il - yazylym derken bm - program i?te :D il - özel derken. miki gibimi? bm - ne mikisi ya! il - bide bunun için para veriyolar sana hemi bm - !!!!!! malesef ya?anmy? gerçek bir olaydan kysa bir kesit :D |
|
|
Ne arady?yny bilmeyen, neyi buldu?unu anlayamaz...
www.alptekinbodur.com |
|
![]() |
|
Jenna
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 09/Mart/2010 Konum: Ba?kent Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10/Mart/2010 Saat 20:22 |
|
Miki nedir gerçekten? :D |
|
![]() |
|
Ahmetozger
Uzman Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 08/Aralyk/2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10/Mart/2010 Saat 20:36 |
|
Burda kullanilan miki:)) cizgi filmdeki miki mause deil:) cizgi karakteri miki fare degil:)) eger diger miki ise onuda ben yazamiyacagim:))
|
|
|
Bilgi Payla?tykça Büyür. . .
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |

| Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu |