kodyaziyorum.com Ana Sayfa

@kodyaziyorum.com E-Posta Girişi @kodyaziyorum.com Giriş
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anasayfa Anasayfa » Muhabbet » Sohbet,Muhabbet

Yazylymcylaryn maaslari.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
toXic Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 12
  Alıntı toXic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yazylymcylaryn maaslari.
    Gönderim Zamanı: 02/Mart/2010 Saat 14:56

Merhaba.

Merak etti?im bir konu var c java vs. gibi dilleri bilen yazylymcylar ortalama ne kadar para kazanyyorlar ayda acaba bilen, konu hakkynda bilgisi olanlar var my?=
Men Dakka Dukka.
Yukarı Dön
Ahmetozger Açılır Kutu Gör
Uzman Yazılımcı
Uzman Yazılımcı

Gönderilenler: 212
  Alıntı Ahmetozger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06/Mart/2010 Saat 19:36

Yazylymcylaryn maaslary  calistigi sirketlerde vede bulunduklary konumlaryna gore alacaklary maaslary degisiyor,

800 den baslyyor 10  bin liraya kadar gidiyor vede dahada yukseliyor yerine ve konumuna gore degisiyor.
Bilgi Payla?tykça Büyür. . .
Yukarı Dön
Jenna Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı

Gönderilenler: 24
  Alıntı Jenna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09/Mart/2010 Saat 20:23

Bu hocalarymyzlada syk syk konu?tu?umuz bir konu =) ?imdilik -bize moral vermek için olsa gerek :)- hiçbiri 1.500liradan a?a?ysyndan bahsetmedi hatta proje yöneticisi oldu?unda ayda 15.000Liradan bahsediyorlar ama bu ahmetozger'in de dedi?i gibi konuma, ?irkete ve sizin düzeyinize ba?ly olarak de?i?ir :)

Yukarı Dön
toXic Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 12
  Alıntı toXic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Mart/2010 Saat 19:22

Verilen rakamlar arasinda, baya bi fark var.  Asgari ücretle yüzle?meyelimde. :D
Men Dakka Dukka.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu