![]() |
![]() | ![]() |
c# ?ifreli form yardym :S acil |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tool
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 01/Mart/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: c# ?ifreli form yardym :S acilGönderim Zamanı: 01/Mart/2010 Saat 12:46 |
|
Arkada?lar 2 formdan olu?uyor program... Program bitti. Fakat ?ifreli giri? için ne yapmam gerekti?ini bilmiyorum.. Yardym edermisiniz? Bir kaç yerden baktym form1 e 1 text ve 1 buton konuluyormu?.. benim programym bitti artyk form 1 nasyl olu?turcam... :S yada sadece vb deki gibi uyary mesajy vererek küçük bir pencereden sadece ?ifre istese tamam butonuna basyldy?ynda form 1 e giri? yapsa? ?ifre yanly? olursa ?ifre yanly? hatasy verse? Yardym edermisiniz lütfen??? Günlerdir u?ra?yyorum.. |
|
![]() |
|
toXic
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 02/Mart/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Mart/2010 Saat 14:36 |
|
Kapsamli bir durum tabi ?ifreleri veri tabanynda toplaman lazym Rumuza görede sorgulancak bunu yaparsan zaten di?erleri kolay button cykaryrsyn do?ruysa sifreniz do?ru, yanlis ise yanlis dersin bununla ilgili di?er dillerdeki algoritmalari bi incele bence. |
|
|
Men Dakka Dukka.
|
|
![]() |
|
alptekin
Acemi Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04/Mart/2010 Saat 17:26 |
|
projeye bir adet daha form ekle formGiris gibi, ba?langyç formuda bu olsun. giris formundan kullanycy ady ve parolayy bir vt dan kontrol ederk do?ru olmasy durumunda asyl ana formunu açar giri? formunu gizlersin. ayryca kullanycy ile gerekli bazy bilgileri bu giri? ekrany iile de?i?kenlere atayyp projenin di?er ilgili yerlerinden vt ba?lantysy yapmadan kullanabilirsin. bence en mantyklysy bu ![]() |
|
|
Ne arady?yny bilmeyen, neyi buldu?unu anlayamaz...
www.alptekinbodur.com |
|
![]() |
|
BabaFikirci
Uzman Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 08/Nisan/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Mart/2010 Saat 07:57 |
|
Galiba arkada? ba?langyç forumunu nasyl de?i?tirece?ini soruyor. Program.cs nin içinde hangi formun ilk ba?layaca?yny belirleyebilirsin. |
|
|
ActionScript - Eh işte...
C - Programlamayı bana öğretti. C# - Aktif olarak kullanıyorum arkadaşı Html - Herkes kadar biliyorum JavaScript - Kullanmayalı çok oldu Python - Öğreniyorum |
|
![]() |
|
Ahmetozger
Uzman Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 08/Aralyk/2008 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Mart/2010 Saat 19:32 |
|
eger ilk girisde kullanici adi ve sifre ile giris yapylyp acilmasini istiyorsaniz, ekstra veritabaninda bir tablo olusturup icerisine kullanici adi ve sifre ile belirtilip girs yapmasini saglayabilirsiniz... dediginiz sekilde eger sifre yanlis ise sifre yanlis hatasini verdirebilirsiniz, kullanici adi yanlis ise onuda yaptirabilirsiniz, textboxti kontrol ettirerek gerekli dogrulamayi yaptyrabilirsiniz yinede yapamadyysaniz size yardymcy olmasi amacli kysa bir ornekte yapip yollayabilirim,ilk once kendiniz deneyin olmazsa yardymcy oluruz yinede ...
|
|
|
Bilgi Payla?tykça Büyür. . .
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |

| Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu |