kodyaziyorum.com Ana Sayfa

@kodyaziyorum.com E-Posta Girişi @kodyaziyorum.com Giriş
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anasayfa Anasayfa » .NET Programlama Dilleri » Visual C#.NET

c# ?ifreli form yardym :S acil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tool Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı tool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: c# ?ifreli form yardym :S acil
    Gönderim Zamanı: 01/Mart/2010 Saat 12:46

Arkada?lar 2 formdan olu?uyor program... Program bitti. Fakat ?ifreli giri? için ne yapmam gerekti?ini bilmiyorum.. Yardym edermisiniz? Bir kaç yerden baktym form1 e 1 text ve 1 buton konuluyormu?.. benim programym bitti artyk form 1 nasyl olu?turcam... :S yada sadece vb deki gibi uyary mesajy vererek küçük bir pencereden sadece ?ifre istese tamam butonuna basyldy?ynda form 1 e giri? yapsa? ?ifre yanly? olursa ?ifre yanly? hatasy verse? Yardym edermisiniz lütfen??? Günlerdir u?ra?yyorum..
Yukarı Dön
toXic Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 12
  Alıntı toXic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02/Mart/2010 Saat 14:36

Kapsamli bir durum tabi ?ifreleri veri tabanynda toplaman lazym Rumuza görede sorgulancak  bunu yaparsan zaten di?erleri kolay button cykaryrsyn do?ruysa sifreniz do?ru, yanlis ise yanlis dersin bununla ilgili di?er dillerdeki algoritmalari bi incele bence.
Men Dakka Dukka.
Yukarı Dön
alptekin Açılır Kutu Gör
Acemi Yazılımcı
Acemi Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 35
  Alıntı alptekin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04/Mart/2010 Saat 17:26

projeye bir adet daha form ekle formGiris gibi, ba?langyç formuda bu olsun. giris formundan kullanycy ady ve parolayy bir vt dan kontrol ederk do?ru olmasy durumunda asyl ana formunu açar giri? formunu gizlersin.

ayryca kullanycy ile gerekli bazy bilgileri bu giri? ekrany iile de?i?kenlere atayyp projenin di?er ilgili yerlerinden vt ba?lantysy yapmadan kullanabilirsin. bence en mantyklysy bu Wink
Ne arady?yny bilmeyen, neyi buldu?unu anlayamaz...
www.alptekinbodur.com
Yukarı Dön
BabaFikirci Açılır Kutu Gör
Uzman Yazılımcı
Uzman Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 174
  Alıntı BabaFikirci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06/Mart/2010 Saat 07:57

Galiba arkada? ba?langyç forumunu nasyl de?i?tirece?ini soruyor. Program.cs nin içinde hangi formun ilk ba?layaca?yny belirleyebilirsin.
ActionScript - Eh işte...
C - Programlamayı bana öğretti.
C# - Aktif olarak kullanıyorum arkadaşı
Html - Herkes kadar biliyorum
JavaScript - Kullanmayalı çok oldu
Python - Öğreniyorum
Yukarı Dön
Ahmetozger Açılır Kutu Gör
Uzman Yazılımcı
Uzman Yazılımcı

Gönderilenler: 212
  Alıntı Ahmetozger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06/Mart/2010 Saat 19:32

eger ilk girisde kullanici adi ve sifre ile giris yapylyp acilmasini istiyorsaniz, ekstra veritabaninda bir tablo olusturup icerisine kullanici adi ve sifre ile belirtilip girs yapmasini saglayabilirsiniz...
dediginiz sekilde eger sifre yanlis ise sifre yanlis hatasini verdirebilirsiniz, kullanici adi yanlis ise onuda yaptirabilirsiniz, textboxti kontrol ettirerek gerekli dogrulamayi yaptyrabilirsiniz
yinede yapamadyysaniz size yardymcy olmasi amacli kysa bir ornekte yapip yollayabilirim,ilk once kendiniz deneyin olmazsa yardymcy oluruz yinede ...

Bilgi Payla?tykça Büyür. . .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu