![]() |
![]() | ![]() |
SQL Server nasyl eklenti olur? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
medars
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 02/?ubat/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Konu: SQL Server nasyl eklenti olur?Gönderim Zamanı: 07/?ubat/2010 Saat 13:50 |
|
merhaba arkada?lar... Sql 2005 kullanyyorum yapmak istedi?im Available Databases kysmyna AdventureWorks eklemek istiyorom bunu nasyl yapabilirim??? ?imdiden t?kler |
|
![]() |
|
ouzcpp
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 28/Mart/2009 Konum: Another Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07/?ubat/2010 Saat 16:53 |
|
Oyun Programlama Dünyasyna Sizde Katylyn !
|
|
![]() |
|
medars
Yeni Yazılımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/?ubat/2010 Saat 15:31 |
|
t?kler de benim istedi?im bilgi bu de?il benim bahsettii?im hazyr veri .. örnek yaparken sql hazyr olan kayna?y kullanmak |
|
![]() |
|
karagusi
Uzman Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 08/Temmuz/2006 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 151 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10/?ubat/2010 Saat 03:03 |
|
Burdan çek http://www.codeplex.com/MSFTDBProdSamples ben kurmadym bunu büyük ihtimal MSsqle kendi attach ediyordur e?er atach etmezse manuel olarak kurulumdan çykan dosyayy sql data dizinine kopyala senin harddiskinde sql nerde kuruluysa ona göre ayarla bende data dizini burasy C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.SQLEXPRESS\MSSQL\DATA SQL Management studioyu aç database sa? tykla attach database de |
|
|
Hep Acemi, Tam Acemi
|
|
![]() |
|
medars
Yeni Yazılımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12/?ubat/2010 Saat 21:30 |
|
budur i?te t?kler |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |

| Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu |