kodyaziyorum.com Ana Sayfa

@kodyaziyorum.com E-Posta Girişi @kodyaziyorum.com Giriş
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anasayfa Anasayfa » Muhabbet » Sohbet,Muhabbet » Yeni Üyelerle Tanışma Mekanı

s.a

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pesimist19 Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı pesimist19 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: s.a
    Gönderim Zamanı: 29/Ocak/2010 Saat 01:52

herkese merabalar ben emre istanbulda ya?yyorum ö?renciyim18 ya?yndayym  bilgisayarla yakla?yk 4 yyldyr içli dy?lyyym kndimi program yazmaya hazyr hissediyorum LOL  burda in?alah bi?eyler ö?reniriz sizinde önerilerinz neler daha önce hiç program yazmadym hangi dilde yazmaya ba?lamalyyym birde bunlar için gerek li programlary söylerseniz iyi olur.  örne?in bir media player kodlycam bunu illa visual basictemi kodlamam lazym ba?ka dillerde kodlanmazmy?

adminim e?er duyuyosan ?u @kodyaziyorum.com   bende istiyom pm atarsan nnyz iyi olur
Yukarı Dön
khalsa Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Saygy Dolu Bir Dünya Yçin

Gönderilenler: 487
  Alıntı khalsa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/?ubat/2010 Saat 20:46

Aramyza Ho? Geldin emre.
Sana ?imdiden programcylyk hayatynda ba?arylar diliyorum ve ümit ediyorum ki bu ?ekilde dany?arak/ara?tyrarak çok güzel yerlere geliceksin/gelirsin.

Sordu?un soru konusunda ise bir çok programlama dili ile media player tarzynda program geli?tirebilirsin fakat oncelikle sen çaly?ma ortamyny belirlemelisin.
Kendine Sormalysyn "Ben kime ne ve kadar hitap edice?im?" buna karar verdikten sonra ancak dil secimi yapylabilirsin. Ve her dilin kendince avantajlary ve dezavantajlary vardyr. Bence sen bir proje geli?tirmeden once programlama hakkynda biraz bilgi edin. Programlama dillerini tany ve ara?tyr. Function'laryn yapylary ve kullanym alanlaryny ara?tyr bu ?ekilde daha sonra secimini bunlar üzerinden yapabilirsin. Ve ufak bir tavsiye her zaman güncel dilleri kullanmany tavsiye ediyorum.

Görü?mek üzere.
Ybrahim BALYÇ

IBRAHIM BALIÇ
Yukarı Dön
pesimist19 Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 2
  Alıntı pesimist19 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/?ubat/2010 Saat 21:54

ho? bulduk te?ekkkür ederim dil seçimimi yaptym visual basic ilk media playerimide yaptym bu arada çok basit bi?ey olmasyna ra?men beni baya bir heycanladyrdy :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu