![]() |
![]() | ![]() |
s.a |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
pesimist19
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2010 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: s.aGönderim Zamanı: 29/Ocak/2010 Saat 01:52 |
|
herkese merabalar ben emre istanbulda ya?yyorum ö?renciyim18 ya?yndayym bilgisayarla yakla?yk 4 yyldyr içli dy?lyyym kndimi program yazmaya hazyr hissediyorum burda in?alah bi?eyler ö?reniriz sizinde önerilerinz neler daha önce hiç program yazmadym hangi dilde yazmaya ba?lamalyyym birde bunlar için gerek li programlary söylerseniz iyi olur. örne?in bir media player kodlycam bunu illa visual basictemi kodlamam lazym ba?ka dillerde kodlanmazmy?adminim e?er duyuyosan ?u @kodyaziyorum.com bende istiyom pm atarsan nnyz iyi olur |
|
![]() |
|
khalsa
Moderatör
Saygy Dolu Bir Dünya Yçin Kayıt Tarihi: 09/Aralyk/2005 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 487 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/?ubat/2010 Saat 20:46 |
|
Aramyza Ho? Geldin emre. Sana ?imdiden programcylyk hayatynda ba?arylar diliyorum ve ümit ediyorum ki bu ?ekilde dany?arak/ara?tyrarak çok güzel yerlere geliceksin/gelirsin. Sordu?un soru konusunda ise bir çok programlama dili ile media player tarzynda program geli?tirebilirsin fakat oncelikle sen çaly?ma ortamyny belirlemelisin. Kendine Sormalysyn "Ben kime ne ve kadar hitap edice?im?" buna karar verdikten sonra ancak dil secimi yapylabilirsin. Ve her dilin kendince avantajlary ve dezavantajlary vardyr. Bence sen bir proje geli?tirmeden once programlama hakkynda biraz bilgi edin. Programlama dillerini tany ve ara?tyr. Function'laryn yapylary ve kullanym alanlaryny ara?tyr bu ?ekilde daha sonra secimini bunlar üzerinden yapabilirsin. Ve ufak bir tavsiye her zaman güncel dilleri kullanmany tavsiye ediyorum. Görü?mek üzere. Ybrahim BALYÇ |
|
|
IBRAHIM BALIÇ
|
|
![]() |
|
pesimist19
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2010 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/?ubat/2010 Saat 21:54 |
|
ho? bulduk te?ekkkür ederim dil seçimimi yaptym visual basic ilk media playerimide yaptym bu arada çok basit bi?ey olmasyna ra?men beni baya bir heycanladyrdy :) |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |

| Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu |