![]() |
![]() | ![]() |
Yurtdy?ynda Yazylymcy Olmak |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
emir_18
Kıdemli Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 27/Aralyk/2008 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yurtdy?ynda Yazylymcy OlmakGönderim Zamanı: 22/Mart/2009 Saat 00:56 |
|
Yurtdy?ynda veya Amerikada Yazylym Sektörü Ne Durumdadyr? Türkiye Yle Arasyndaki Fark Nedir? Orada Bir Yazylymcydan Ystenen Özellikler Nelerdir? Bu Konuda Bilgisi Olan Arkada?laryn Yorumlaryny Bilgisi Olmayan Arkada?laryn Fikirlerini Bekliyorum... |
|
![]() |
|
MuratG
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 21/Mayys/2008 Konum: Londra / ENG Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Mart/2009 Saat 03:30 |
|
Selam arkadas ben Londra oturuyorum ve suanda bilgisayar programciligi bolumde okuyorum. ingilterede bilgisayar programciligi bolumunde son senelerde baya bir acik var ozellikle son 2-3 senede. Londra gibi biryerde bilgisayar programcigi olamanin gercekten bircok avantaji var: oncelikle iyi bir universiteden mevzun oldugun takdirde gercekten Turkiyeye gore cok iyi bir maas kazanabilme sansin var. Ozellikle benim bildigim Java ve C programlama dilleri iyi bilen tecrubeli programcilar senede 40 bin sterlin gibi para kazanabiliyorlar. Burda bir yazalimcidan istelinen ozellikle bilgisayar muhendisliginden mevzun olma yada vazi microsfot sertifikalarina sahip olma, en az 3 sene tecrube ve tabikide iyi seviyede ingilizce bilmek. Kisacana programlama konusundan yetenekli olan herkes cok iyi is bulma sansi var, Amerika ve diger Avrupa ulkelerinden benim bildigim daha iyi. |
|
![]() |
|
emir_18
Kıdemli Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 27/Aralyk/2008 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Mart/2009 Saat 14:19 |
|
MuratG yorumun için te??ekkürler. ben avrupa ülkelerinde insanlaryn %99'u bilgisayar kullanmayy bildi?i için yazylymcy açy?y fazla olmaz diye dü?ünürdüm demekki öle de?ilmi?. |
|
![]() |
|
mekan81
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 22/Mart/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 00:35 |
|
önce ingilizceyi minumum kendini anlatabilecek seviyede olman daha sonra makina diline en yakyn dil olan c ve c++ biliyor olman gerekiyor.. tabi ekstradanda microsoft tarafyndan sertifikanda varsa de?me keyfine.. |
|
![]() |
|
MuratG
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 21/Mayys/2008 Konum: Londra / ENG Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 01:06 |
|
aynen oyle mekan81, microsoft sertifikalari gercekten is bulmak icin cok ise yariyor bazen.. |
|
![]() |
|
mekan81
Yeni Yazılımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 01:09 |
|
hatta hatyrlarym bir seferinde microsoftta çaycy olabilmekle ilgili bir yazy okumustum orada bu yazdyklarymy min olarak belirtmi?lerdi.. yani kendinizi anlatibilecek seviyede ingilizce ve bir o kadar da C :) |
|
![]() |
|
karan
Moderatör
Hasta Cimbomlu Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1402 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 09:34 |
|
MuratG yyllyk 40bin sterlin demi?sin. buda aylyk yakla?yk 3bin kusur sterlin demek. Bu para ile neler yapylabilir ne kadar rahat ya?ayabiliriz. Türkiyede'de iyi bir yazylymcy ayda 3bin TL alyyor yani burdada rahat rahat ya?ar :) tabi maddi olarak rahat ya?ar di?er türlü her?ey sykynty :) |
|
|
kodyaziyorum.com
|
|
![]() |
|
emir_18
Kıdemli Yazılımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 22:57 |
|
Anlady?ym Kadaryyla Microsoft Sertifikalary Yurtdy?ynda Çok Fazla De?er Görüyor Do?rumu? |
|
![]() |
|
mekan81
Yeni Yazılımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Mart/2009 Saat 18:24 |
|
evet her ne kadar türkiyede almak basit olsa dahi yurtdysyndakiler bu basitli?e aldyrmyyor.. |
|
![]() |
|
emir_18
Kıdemli Yazılımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Mart/2009 Saat 20:14 |
|
Konuya yorum yapan arkada?lar verdi?iniz bilgiler için te??ekkürler. |
|
![]() |
|
Jenna
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 09/Mart/2010 Konum: Ba?kent Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Mart/2010 Saat 20:33 |
|
Özellikle Amerika'da ne durumda bilemiyorum ama Hindistan'da bu i?e çok önem verildi?ini ve oradan çok iyi yazylymcylar çykty?yny biliyorum. Birçok hocam Hintli ve bu konuda gerçekten iyi durumdalar... |
|
![]() |
|
bilisim_program
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Mart/2010 Saat 22:15 |
|
benimde en büyük hayalim hindistana gidip orda kendimi yazylym konusunda geli?tirmek |
|
![]() |
|
leo4par
Yeni Yazılımcı
Kayıt Tarihi: 10/Mart/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10/Mart/2010 Saat 15:17 |
|
tskler .. |
|
|
g.solak
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |

| Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu |