kodyaziyorum.com Ana Sayfa

@kodyaziyorum.com E-Posta Girişi @kodyaziyorum.com Giriş
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anasayfa Anasayfa » Muhabbet » Sohbet,Muhabbet

Yurtdy?ynda Yazylymcy Olmak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emir_18 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Yazılımcı
Kıdemli Yazılımcı
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 67
  Alıntı emir_18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yurtdy?ynda Yazylymcy Olmak
    Gönderim Zamanı: 22/Mart/2009 Saat 00:56

Yurtdy?ynda veya Amerikada Yazylym Sektörü Ne Durumdadyr? Türkiye Yle Arasyndaki Fark Nedir?
Orada Bir Yazylymcydan Ystenen Özellikler Nelerdir?
Bu Konuda Bilgisi Olan Arkada?laryn Yorumlaryny Bilgisi Olmayan Arkada?laryn Fikirlerini Bekliyorum...

Yukarı Dön
MuratG Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 26
  Alıntı MuratG Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Mart/2009 Saat 03:30

Selam arkadas ben Londra oturuyorum ve suanda bilgisayar programciligi bolumde okuyorum. ingilterede bilgisayar programciligi bolumunde son senelerde baya bir acik var ozellikle son 2-3 senede. Londra gibi biryerde bilgisayar programcigi olamanin gercekten bircok avantaji var: oncelikle iyi bir universiteden mevzun oldugun takdirde gercekten Turkiyeye gore cok iyi bir maas kazanabilme sansin var. Ozellikle benim bildigim Java ve C programlama dilleri iyi bilen tecrubeli programcilar senede 40 bin sterlin gibi para kazanabiliyorlar. Burda bir yazalimcidan istelinen ozellikle bilgisayar muhendisliginden mevzun olma yada vazi microsfot sertifikalarina sahip olma, en az 3 sene tecrube ve tabikide iyi seviyede ingilizce bilmek.  Kisacana programlama konusundan yetenekli olan herkes cok iyi is bulma sansi var, Amerika ve diger Avrupa ulkelerinden benim bildigim daha iyi. 
Yukarı Dön
emir_18 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Yazılımcı
Kıdemli Yazılımcı
Simge

Alıntı emir_18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Mart/2009 Saat 14:19

MuratG yorumun için te??ekkürler.
ben avrupa ülkelerinde insanlaryn %99'u bilgisayar kullanmayy bildi?i için yazylymcy açy?y fazla olmaz diye dü?ünürdüm demekki öle de?ilmi?.
Yukarı Dön
mekan81 Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı

Gönderilenler: 7
  Alıntı mekan81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 00:35

önce ingilizceyi minumum kendini anlatabilecek seviyede olman daha sonra makina diline en yakyn dil olan c ve c++ biliyor olman gerekiyor.. tabi ekstradanda microsoft tarafyndan sertifikanda varsa de?me keyfine..
Yukarı Dön
MuratG Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 26
  Alıntı MuratG Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 01:06

aynen oyle mekan81, microsoft sertifikalari gercekten is bulmak icin cok ise yariyor bazen..
Yukarı Dön
mekan81 Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı

Alıntı mekan81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 01:09

hatta hatyrlarym bir seferinde microsoftta çaycy olabilmekle ilgili bir yazy okumustum orada bu yazdyklarymy min olarak belirtmi?lerdi..

yani kendinizi anlatibilecek seviyede ingilizce ve bir o kadar da C :)
Yukarı Dön
karan Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Hasta Cimbomlu

Gönderilenler: 1402
  Alıntı karan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 09:34

MuratG yyllyk 40bin sterlin demi?sin. buda aylyk yakla?yk 3bin kusur sterlin demek. Bu para ile neler yapylabilir ne kadar rahat ya?ayabiliriz. Türkiyede'de iyi bir yazylymcy ayda 3bin TL alyyor yani burdada rahat rahat ya?ar :) tabi maddi olarak rahat ya?ar di?er türlü her?ey sykynty :)
kodyaziyorum.com
Yukarı Dön
emir_18 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Yazılımcı
Kıdemli Yazılımcı
Simge

Alıntı emir_18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23/Mart/2009 Saat 22:57

Anlady?ym Kadaryyla Microsoft Sertifikalary Yurtdy?ynda Çok Fazla De?er  Görüyor Do?rumu?
Yukarı Dön
mekan81 Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı

Alıntı mekan81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24/Mart/2009 Saat 18:24

evet her ne kadar türkiyede almak basit olsa dahi yurtdysyndakiler bu basitli?e aldyrmyyor..
Yukarı Dön
emir_18 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Yazılımcı
Kıdemli Yazılımcı
Simge

Alıntı emir_18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24/Mart/2009 Saat 20:14

Konuya yorum yapan arkada?lar verdi?iniz bilgiler için te??ekkürler.
Yukarı Dön
Jenna Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı

Gönderilenler: 24
  Alıntı Jenna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09/Mart/2010 Saat 20:33

Özellikle Amerika'da ne durumda bilemiyorum ama Hindistan'da bu i?e çok önem verildi?ini ve oradan çok iyi yazylymcylar çykty?yny biliyorum. Birçok hocam Hintli ve bu konuda gerçekten iyi durumdalar...
Yukarı Dön
bilisim_program Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 4
  Alıntı bilisim_program Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09/Mart/2010 Saat 22:15

benimde en büyük hayalim hindistana gidip orda kendimi yazylym konusunda geli?tirmek
Yukarı Dön
leo4par Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı leo4par Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Mart/2010 Saat 15:17

tskler ..

g.solak
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu