kodyaziyorum.com Ana Sayfa

@kodyaziyorum.com E-Posta Girişi @kodyaziyorum.com Giriş
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anasayfa Anasayfa » Muhabbet » Sohbet,Muhabbet

Google Bize Logo Yapsana

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
karan Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Hasta Cimbomlu

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1402
  Alıntı karan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Google Bize Logo Yapsana
    Gönderim Zamanı: 29/Mart/2007 Saat 10:30

Yyllar önce vitamin grubunun söyledi?i (ki o zamanlar ortaokul yyllarymyzyn popüler grubuydu ) komik ?arkylardan biriyle merhaba demek ilginç bir tercih gibi gelebilir ancak ba?langyç da fonda çalynacak daha uygun bir parça aklymyza gelmedi ( kimse duymasada fonda hep bir?eyler çalar ) .

Google’y seviyoruz, kullanyyoruz, kullanmaya te?vik ediyoruz. Kysacasy Googlecym senin ho?una gidecek her?eyi yapyyoruz ama bu son zamanlarda iyice artan kyskançly?ymyzy engellemiyor. Google Türkiye oldu?un günden bu güne kadar bizim için, bize özel bir logo yapmadyn. Di?er ülkeler için boy boy de?i?ik de?i?ik logo yapyyorsun ama fonda çalan parçada da dedi?i gibi “Ellere varda bize yok mu ? “

Bizim tarihimiz, büyük adamlarymyz, Dünya ya yön veren günlerimiz yok mu ? Var, hemde hiç bir ulusta olmady?y kadar çok var. Fondaki parça hücum mar?yna dönü?meden elini çabuk tutsan iyi edersin. Biz de “bize” özel logo istiyoruz.

Google.com.tr ye tyklady?ymyzda kar?ymyzda Atatürk’ün oldu?u, 23 Nisan’yn kutlandy?y, Eurovision birincili?imizi hatyrlayan, 17 A?ustosta saygyyla siyahlara bürünen, Galatasarayyn UEFA kupasyny kaldyrdy?y güne özel logolar istiyoruz.

Google bize logo yapsana !!!

Yste bize özel logolar. Bunlar bizim hazirladigimiz logolar. Google.com.tr sitesinde bize ozel logo gormek hayal degil. Harekete gecersek, sizin yardimlarinizla, Google’i harekete gecirmek zor degil.

Siz de kendi tasarymlarynyzy siteye gönderin. Projenin gercekle?mesi icin en onemli ki?i sensin. Sen projeye nasyl destek verebilirsin görmek için tikla

17 Agustos Marmara Depremi (Kara Gun)

11 Haziran Kizilay’in kurulusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami

30 Agustos Zafer Bayrami

Naim Suleymanoglu, Dunya Rekoru

1 Temmuz, Kabotaj Bayrami

12 Temmuz, TDK Kurulusu

kodyaziyorum.com
Yukarı Dön
karan Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Hasta Cimbomlu

Gönderilenler: 1402
  Alıntı karan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29/Mart/2007 Saat 10:31

Galatasarayyn UEFA kupasyny kaldyrdy?y güne özel logo istiyorum  siz ne için istiyorsunuz logonuzu ??

kodyaziyorum.com
Yukarı Dön
kamil Açılır Kutu Gör
Uzman Yazılımcı
Uzman Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 205
  Alıntı kamil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Nisan/2007 Saat 22:37

23 Nisan Güzel olmu?.. 17 A?ustos logosu 10 Kasym dada kullanylabilir.Tabi google.com bizi dikkate alyrmy??

Yukarı Dön
bilgihane Açılır Kutu Gör
Kıdemli Yazılımcı
Kıdemli Yazılımcı
Simge

Gönderilenler: 82
  Alıntı bilgihane Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07/Nisan/2007 Saat 17:28

ben tamamen destekliyorum. Bizler hristiyanlaryn misyonerlik çaly?malaryna alet oluyoruz. Noellerinde google logosu noel baba oluyor bizim özel günlerimizde neden olmasyn 
Saygy ve Sevgi ile
Bahadyr KAÇMAZ
http://www.mevlanasitesi.com

Hayatta ya tozu dumana katarsyn, ya da tozu dumany yutarsyn. Unutma Her ?ey Seninle Ba?lar...!!!
Yukarı Dön
Jenna Açılır Kutu Gör
Yeni Yazılımcı
Yeni Yazılımcı

Gönderilenler: 24
  Alıntı Jenna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09/Mart/2010 Saat 22:28

Çok güzel bir dü?ünce bence..Ke?ke tasarymla ilgili yetene?im olsaydy :)

Bu çaly?malarda çok ho? olmu? ayryca, ellerinize sa?lyk :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Akoren.com Kurtlar Vadisi Pusu